Religion.. Inte min grej..

Sitter och försöker mig på denna hemska religion uppgift.. Kan inte påstå att det går så värst bra faktiskt.. Går riktigt SEGT! Allting blir en gröt och jag har ingen aning om vad jag egentligen skriver om. Men det blir säkert bra. Ska ju vara inne i morgon innan midnatt, så ser väl hur resultatet blir. Men jag känner att jag inte klarar av att skriva mer ikväll. Dock har jag inte skrivit så mycket faktiskt. Bara några meningar. Men detta går verkligen inte.. :( men.. förhoppningsvis så löser sig allt tillslut.. :)
-
Sen så har jag verkligen gått och blivit lat. Hade ju tänk börja ett nytt liv å sånt när skolan började igen. Men tror inte jag lyckades så bra. Tur dock att jag valt idrottB i år. Får röra lite extra på mig. Men nu dom två senaste veckorna har jag blivit lat. Varken varit på fotbollsträning eller idrott.
Kan dock skydda mig med att jag blivit förkyld, och då vill jag helst inte träna för jag vet att det blir dubbelt så jobbigt och det är inte bra att träna när man är förkyld.. :)
-
Idag hade vi då kök, och de va nog den värsta lektion, nej men kanske inte. Men inget, INGET gick som det skulle. Jag gjorde fel, och fel igen. Men resutatet blev väl helt okej faktiskt. Men blev inte riktigt som tänkt. Men tur att det är en skola, man får göra  fel.. :) Det som är meningen, men jag tror verkligen psyket och skallen stannade hemma idag. Sen så var vi bara 4 personer också. Kanske berodde lite på det också, man behövde inte vara så stressad, utan man tog det ganska lugnt.
Tur jag har servering på onsdag istället för kök.
-
Näe, nu ska jag gå och ta bort sminket och sånt, fundera på vad jag ska ha för kläder imorgon kanske..
Sen blir det nog några avsnitt av Family Guy! :)
Pussar och sånt .. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0