25 maj

Nu är det inte länge kvar alltså! Satans så fort tiden kan gå.. Om drygt två veckor så är det sommarlov, om drygt två veckor fyller jag 18. Huvva säger jag bara! Sen är det bara ett år kvar, sen är det vi 93:or som väntar på att få ta studenten. Skrämmande? Lite ..
Vad ska man göra sen? Vars ska man ta vägen? Det får vi ta då!
-
Iallafall så var jag ledig igår och är även det idag. Igår fick jag städmani och städade rummet och idag blir det massa skolarbeten som ska blir klar så fort som möjligt. Sitter med massa papper runt om mig, känns det bra? Nja.. Men har man inget val så har man ju inte. Har också gjort en kladdkaka, bara för att få lite extra enegri, blev den god? ABSOLUT! :)
-
Imorgon har jag en "vettig" lektion, prov i samhälls sen har jag inte så mycket mer att göra. Ska väl hem, göra det sista skolarbeterna om jag inte hinner klart ikväll, sen har jag långhelg! Så skönt!
Så vad som händer i helgen vet jag inte riktigt än, kanske blir någon promenad eller så :)
Vad som än händer så blir det nog perfekt.
-
Var ju i Umeå i helgen som var, grattade Tove för att hon fyllde år och spenderade självklart lite pengar. Köpte ett par lila Converse, riktigt snygga om jag får säga det själv. Sen blev det bara lite smått och gott plock av kläder, sånt som kan vara bra och ha osv. Synd bara att pengarna tar slut så fort, annars hade jag jättegärna handlat lite mera.
-
Känner mig glaaad! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0