Roadtrip - Borlänge (Tidinställt)

Då var denna vecka slut också, eller slut och slut, det är nu det ROLIGA börjar! Just nu sitter vi i bilen och är på väg söder ut! Närmare bestämt Borlänge! Just nu har vi kanske kommit till Åsele för att hämta upp pojkarna, sedan fortsätter resan neråt! Känns otroligt bra och väldigt spännande, jag och Sofie ska verkligen rå om varandra i helgen, nästan så vi kommer bli less på varandra ;) hihi nejdå :)
-
På fredag kväll när vi inte har något att göra så har vi bestämt att vi ska fara in på en klubb, köpt biljetter och sånt till det, så vi ska pröva på partylivet i en större stad, tror vi kommer ha roligt ! Det står på klubbens hemsida "Har du väl varit där... och känt den sköna partyatmosfären med ett gungande dansgolv & dunkande musik i symbios med trevligt mingel...ja då har du fastnat en gång för alla.." så nu hoppas vi att det här stämmer! och att det såklart kommer vara DRAG! :D
-
Ja vad mer ska jag säga, att det kommer vara ett minne för livet det här!! :D och bilder kommer bli tagna, ooohja! Usch, är så himla taggad så jag vet inte vad ! :)
Höres senare! ;D

he he

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


22 juni

Ja, nu har ju halva veckan gått, skönt! Bara två dagar till helg då :)
Va med Sofie igår, färgade hennes hår, dock blev det ingen skillnad :( sen slöa vi bara med en påse chips och MER festis :) myspys, (:
-
Haha , åh vet inte ens vad jag ska skriva.
Håller på baka bröd just nu iaf, så ska väl börja med maten också, sen blir det träning, sen nånting sen sova för att gå upp halv 7 imorgon.. (: looovely.. eller.?

18 juni

Inte hänt så mycket den här helgen, mest laddat upp mig för de veckor som kommer..
Taggad? Njae.. haha..
-
Hade träningsmatch med småtjejerna idag, fick två bollar på magen vilket resulterade till att piercingen fick åka ut.. Känns tomt, men ska låta det här läka sen ta om det fast på riktigt.
-
Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid så jag kan vrida om dygnet. Ska som upp, halv 7 kanske.. På måndag, väldigt lockande.. Och det ska tydligen regna med, ännu mer lockande.
Så jag ska faktiskt kasta in handuken nu, innan tolv, bara för att jag inte har något liv, osv. :)
-
Godernatter.

16 Juni

Till att börja med kan jag ju skriva att min älskade barndomsvän Isabell fyller hela 17 år idaaag! Det gillas starkt!
Så jag hoppas att hon har haft en mycketmycket bra dag, än fast jag vet att det är imorgon hon kommer få uppvaktas. Men iaf :) Älskar min lillasyster som jag aldrig fick! Pussar på dig! :)
-
Men sen då?
Den senaste veckan har det inte hänt så mycket faktiskt, det har varit student veckan, vi slutade skolan, det var studenten, gjorde premiär på hotellet på 12-slaget, galet!, jag fyllde år. Träffat några från den gamla klassen, väckte upp några gamla minnen sen Volgsjötiden, lovely! Sen har jag bara njutit av denna vecka eftersom det är min lediga vecka. Börjar jobba på måndag, lite pirr är det väl men man får tänka att det är pengar istället! ¨
Och ja, det här är ju ens sista sommarlov, lite tragiskt att tiden har gått så fort! Minns 6an och klassresan som om det var förra veckan, minns när vi slutade 9an som igår. Förstår inte att tiden kan gå så fort som den faktiskt gör.
Jag kan inte förstå att vi 93er är stora nu, 18 år nästan hela bunten. Galet är vad jag tycker, galet!
-
Ja jag vet inte vad jag ska skriva. typ.. haha nej jag vet inte, får komma in nån/några bilder ist.. :)

4 maj

Hade riktigt super trevligt igår :)
Var först på balen med Frida och Sofie, sen efter det for vi hem till mig och bara var ett tag.
Sofie kom till mig lite senare på kvällen också, vi tog kort på taket å sånt, sedan gick vi ut och gick, åkte lite bil med hennes pojke, sedan åkte vi med Frida. :)
Låg bara på raggen sen så skjutsade vi hem Sofie, sen efter ett tag får jag hem.
-
I morse vaknade jag av att hela huset dåna och det smattrade satan på taken. Kollade ut och såg att det stormade som aldrig förr!
Blev lite rädd så jag sprang ner.. hahaa ..
Iaf, snart så bär det av till Umeå för att gratta store storebror, sedan träffa lilla storebrors hund, hihi ;D
-

RSS 2.0