12 juli

Nyss kommit hem efter en skön promenad, om man ändå kunde vara duktig och göra detta varje dag, skulle bli stolt på mig själv då. Haha..
På vägen hem stannade jag vid lekparken på gatan och nog allt kom det upp gamla minnen, kändes som det var igår vi alla var där och lekte, men de är väldigt längesen faktiskt. Tragiskt att man växer upp så fort och allt..
-
Aja, i helgen så var det i alla fall dansgala, förade hos Sofie, och det var riktigt kul att träffa några ur klassen igen! Det var mycket roligt. Jag, Sofie och Iza vann ju mot Jocke och Jonas i både kubb och Med andra ord. :D
Var inne på DG typ en timme, sedan for jag och Sofie hem till henne igen, snacka om att man känner sig gamla när man ser alla små tjejer som dansar runt som man själv gjorde för 3 år sen. Haha, det är fan galet.
-
3 arbetsdagar kvar, sedan far jag faktiskt till Åsele iår, är ganska tagg, eftersom jag kommer få spendera helgen med Sofie ;D
-
glöö.. Har egentligen inget att skriva. Typ, tjohoppsanhejsan, nånting . Hejdå. (:

Svar till kommentar..........

Svar :
Nej Isabell, jag badade inte, jag banga!! ;P

Borlänge, 30/6 - 3/7 :)

Hade det galet roligt i Borlänge med Sofie, Linus och Niklas!
Skulle lätt göra om det! ;D
Vet inte vad jag ska skriva mer än att det är ett minne för livet än fast det blev lite tokigt, men det är sånt man får ta och lära sig av! :)
-
Bjuder på en liten bildbomd (:
-
- Göra om? Jatack! :)

RSS 2.0