Roadtrip - Borlänge (Tidinställt)

Då var denna vecka slut också, eller slut och slut, det är nu det ROLIGA börjar! Just nu sitter vi i bilen och är på väg söder ut! Närmare bestämt Borlänge! Just nu har vi kanske kommit till Åsele för att hämta upp pojkarna, sedan fortsätter resan neråt! Känns otroligt bra och väldigt spännande, jag och Sofie ska verkligen rå om varandra i helgen, nästan så vi kommer bli less på varandra ;) hihi nejdå :)
-
På fredag kväll när vi inte har något att göra så har vi bestämt att vi ska fara in på en klubb, köpt biljetter och sånt till det, så vi ska pröva på partylivet i en större stad, tror vi kommer ha roligt ! Det står på klubbens hemsida "Har du väl varit där... och känt den sköna partyatmosfären med ett gungande dansgolv & dunkande musik i symbios med trevligt mingel...ja då har du fastnat en gång för alla.." så nu hoppas vi att det här stämmer! och att det såklart kommer vara DRAG! :D
-
Ja vad mer ska jag säga, att det kommer vara ett minne för livet det här!! :D och bilder kommer bli tagna, ooohja! Usch, är så himla taggad så jag vet inte vad ! :)
Höres senare! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0